Këshilla të imazhit made to measure

NUK MJAFTON STOFI PER TE BERE NJE KOSTUM... KRIJO  AVATAR TEND

S.likenoone srl organizon specialiste  dhe kërkues  trank show në të gjithë Evropen e më tej, duke sponsorizuar  prodhuesit e shkëlqyer në masë prodhues  100% MADE IN ITALY gra ,burra, fëmijë ,gjithçka nga patenta jonë  "CONSULENZA D'IMMAGINE".(KESHILLA E IMAZHIT)

Të vishesh me porosi dhe të personalizosh kostumet e tua risjell sot një shije të vjetër ,Domethëne të rizbulosh shijen e zgjedhjes së shprehimit personal,koha e pritjes dhe e mrekullive,pasuria e kultures  së fabrikimit dhe mbi të gjitha kënaqesia e një dialogu e të një ndërrimi rreth ndërtimit të një prodhimi të vetëm dhe të personalizuar, frut i takimit midis identitetit të klientit   dhe e eksperiencës  dhë të artixhanit.

"su misura"(sipas prerjes) si i ri  status symbol ,por edhe si një largim nga omologimi e nga “fast fashion”,çelesi për një rinovim të kujdesit direkt jo më të markes por prodhimit.

TE JESH MARKA TI VETE...

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •