it en al zh ru
Piattaformavirtuale Slideshow7 Slideshow8 slideshow2 slideshow3 slideshow4 slideshow5 slideshow6

KUSH JEMI

S.likenoone srl ka disa dhjetra vite që vepron si një leader në sektorin e këshillave dhe të ndermjetsëisë kombëtare dhe ndrëkombëtare.

Pasioni dhe teknika kanë transformuar një ide në ralitet.

Profesionalitet,personel i kualifikuar dhe efikasiteti  kanë  lejuar  S.likenoone srl të jetë  një pikë  referimi në  sektore të ndryshëm.

Skuadra është e specializuar në  këshilla e ndërmjetsi në sektorët:


 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •